Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θ. Λιούτας: Συντονισμένες προσπάθειες με τον Αντιπεριφερειάρχη για επιτάχυνση της πίστωσης των συνδεδεμένων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ01.04.2023 | 1:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το ζήτημα της έγκαιρης και γρήγορης καταβολής των συνδεδεμένων ενισχύσεων αποτελεί ζήτημα που απασχολεί τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους του Νομού Τρικάλων.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής μας ενημερώνει σχετικά, ότι και για το συγκεκριμένο θέμα, βρίσκεται σε επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, και ασφαλώς και με τον ίδιο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητώντας την όσο το δυνατό γρηγορότερη καταβολή στους παραγωγούς του συνόλου των συνδεδεμένων – ακόμη και πριν το Πάσχα.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαιτέρως εποικοδομητική στάθηκε η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Βουλευτή, Θανάση Λιούτα, και του Αντιπεριφερειάρχη, Χρήστου Μιχαλάκη. Οι δυο άνδρες συμμερίζονται την ανάγκη της γρήγορης καταβολής των ενισχύσεων αυτών και από τη θέση του ο καθένας θα προβεί σε κινήσεις με σκοπό την αίσια κατάληξη του θέματος, προς το συμφέρον πάντα των παραγωγών μας, των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης