Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Θα μπει… ψηλά ο πήχης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ03.06.2018 | 9:25 πμ

Γράφει ο/η

Κώστας Τσέκλημας

Γράφει ο/η Κώστας Τσέκλημας

Ολοκλήρωσαν την πρώτη τους χρονιά στην Γ’ Εθνική με απόλυτη επιτυχία… έπαιξαν μπροστά σε γεμάτες εξέδρες, ποντάροντας στο ντόπιο υλικό και ήδη κάνουν σκέψεις για το κάτι παραπάνω στην επόμενη σεζόν. Οι Ίκαροι επέστρεψαν μετά από χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και στοχεύουν να μείνουν εκεί.
Αφού οι πανηγυρισμοί για το τέλος της πετυχημένης σεζόν ολοκληρώθηκαν, οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» έδειξαν και πάλι τις προθέσεις τους στο παρασκήνιο καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγουν επίσημα ειδήσεις. Πρώτο μέλημα… οι επαφές με το υπάρχων ρόστερ το οποίο έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα να κρατήσει την ομάδα σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Εάν μάλιστα δεν υπήρχε η έλλειψη πείρας στην αρχή της σεζόν, σίγουρα η θέση στη βαθμολογία θα ήταν πολύ πιο υψηλή. Εξάλλου στον 2ο γύρο, μέσα στο Κλειστό της Μπάρας οι ομάδες που «χτυπούσαν» άνοδο, γονάτισαν.
Από εκεί και μετά όμως… υπάρχουν σκέψεις για προσθήκη παικτών Τρικαλινών που αγωνίζονται σε υψηλότερες κατηγορίες και που θα μπορούν να δώσουν την ποιότητα που θα ανεβάσει την ομάδα σε άλλο επίπεδο. Επαφές έχουν γίνει και με παίκτες που έχουν άμεση επαφή με την πόλη και έχουν φορέσει και πιο παλιά την φανέλα των ομάδων της. Ακόμη βέβαια είναι νωρίς ακόμη για να βγει κάτι πιο «ουσιαστικό» αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ουσιαστικά νέα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ