Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θα γράψει βιβλίο ο Σ. Παπαδόπουλος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ12.01.2023 | 6:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στη συγγραφή βιβλίου, μετά το τέλος της βουλευτικής του θητείας, θα προχωρήσει ο Σάκης Παπαδόπουλος, όπως αποκάλυψε μιλώντας στη Λέσχη 97,6.

Όπως τόνισε «Για να είμαι ειλικρινής, είναι βαρύ φορτίο ο προεκλογικός αγώνας και αισθάνομαι απελευθερωμένος από τη διαδικασία αυτή μιας και δεν θα ξανακατεβώ ως υποψήφιος βουλευτής. Στην πολιτική ζωή βέβαια θα συνεχίσω να συμμετέχω ως ενεργός πολίτης. Ο δικός μου τρόπος συμμετοχής στον εκλογικό αγώνα θα είναι ο συντονισμός με όλη την ομάδα των υποψηφίων και στελεχών μας, ώστε να έχουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Νομό μας.

Οπότε, όταν τελειώσει η βουλευτική μου θητεία, ένα από τα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθώ θα είναι και το να γράψω ένα βιβλίο. Έχω πάρα πολλές σημειώσεις από πολύ σοβαρά ζητήματα, και εκείνο το οποία είναι το μεγάλο ζήτημα που θέλω να αναπτύξω είναι το πώς μπορούμε να συνδέσουμε την προοδευτική διακυβέρνηση με την χειραφέτηση της ανθρώπινης κοινωνίας.

Η προοδευτική διακυβέρνηση είναι ένα θέμα που αφορά την Ελλάδα και την Ευρώπη, ένα θέμα που σχετίζεται με τον διαχρονικό αγώνα για μια κοινωνία σοσιαλιστική, με ελευθερία και δημοκρατία».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης