Τρίτη 05.12.2023 | Εορτάζουν: Διογένης, Σάββας, Σάβας, Σαββούλης, Σαββούλα, Σαβούλα, Σαβούλη

Θα πάει και στον Κρεμμύδα ο Τσίπρας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ15.05.2019 | 2:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Κρεμμύδα προανήγγειλε μιλώντας σήμερα  στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο γραμματέας της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας:

« Ο πρωθυπουργός θα είναι στα Τρίκαλα την Παρασκευή το απόγευμα, θα έχει συνάντηση στο εκλογικό κέντρο με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Κρεμμύδα, η υποψηφιότητα του οποίου υποστηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί να έχουμε διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, έχουμε όμως αποφασίσει να στηρίξουμε τον κ. Κρεμμύδα για τις αυτοδιοικητικές του απόψεις. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να ζορίζονται που θα πάει ο πρωθυπουργός να επισκεφτεί τον κ. Κρεμμύδα, όμως από τη στιγμή που έχει μπει επικεφαλής του συνδυασμού, ο κ. Κρεμμύδας δεν έχει πει τίποτα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 19.30 ο πρωθυπουργός θα κάνει την ομιλία του στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, ήδη εργάζεται ομάδα να προετοιμάσει την ομιλία. Θα γίνει και μια αναφορά και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που αφορούνε το Νομό μας, όπως για παράδειγμα με ενέργειες της κυβέρνησης προχώρησε το θέμα της Μεσοχώρας.»

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης