Τρίτη 20.04.2021 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Θα ψάξουν μία καλύτερη συνέχεια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ08.11.2020 | 1:08 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει ανασταλλεί μέχρι νεοτέρας και στην ομάδα των Μετεώρων, όπως και σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας, υπάρχει προβληματισμός από τη διακοπή αυτή και σκέψεις για το τι θα φέρει το μέλλον.
Οι Καλαμπακιώτες μετά από τρία ματς που έδωσαν στο πρωτάθλημα υπέστησαν ισάριθμες ήττες, ωστόσο , έχουν λογικά παράπονα από τη διαιτησία, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις στάθηκαν και άτυχα, καθώς δικαιούνταν περισσότερα πράγματα από συγκεκριμένες αναμετρήσεις.
‘Οπως και να έχει, στα Μετέωρα ευελπιστούν σε μία καλύτερη συνέχεια, όταν το πρωτάθλημα επανεκκινήσει και είναι γεγονός ότι υπάρχει το έμψυχο υλικό για να υλοποιηθεί και φέτος ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

Με νέο τεχνικό στην επανεκκίνηση

Με την ανακοίνωση της διακοπής του φετινού πρωταθλήματος ο Νίκος Μανουρας αποχώρησε από την ομάδα των Μετεώρων, έπειτα από σχεδόν 1,5 χρόνο παρουσίας στην Καλαμπάκα.
Πλέον η διοίκηση , δίχως φυσικά να βιάζεται, καθώς προς το παρόν όλα έχουν παγώσει λόγω των εξελίξεων, καλείται να βρει το διάδοχό του, που θα είναι ο κατάλληλος για να σηκώσει το βάρος της συγκεκριμένης ομάδας και φυσικά να την οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων.
‘Οπως και να έχει δεν πρόκειται να έχουμε σύντομα εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, εάν πρώτα δεν αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop