Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θανάσης Λιούτας: Επίσκεψη του Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στον Ν. Τρικάλων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ27.05.2024 | 11:10 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Σταθερότητα σημαίνει συνέπεια στην πολιτική των μεταρρυθμίσεων και στον στόχο της ανάπτυξης και της διαρκούς στήριξης. Τα πειράματα της εποχής ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κόστισαν στον τόπο. Ζητούμενο να συνεχίσουμε πάντοτε με ρεαλισμό και σκληρή εργασία να αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη. Να αγωνιζόμαστε ώστε να συνεχίσει να ενισχύεται το διαθέσιμο οικογενειακό εισόδημα, να μειώνεται ολοένα και περισσότερο η ανεργία, να διαμορφώνονται μεγάλες και ίσες ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου για όλους ανεξαιρέτως.., τόνισε ο Τρικαλινός Βουλευτής, ο οποίος συνόδευσε τον Υπουργό, κ. Κωστή Χατζηδάκη στο πρόγραμμα των επισκέψεών του στον Νομό μας.

Το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου 2024, ο Υπουργός, κ. Κωστής Χατζηδάκης, για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, επισκέφθηκε τον τόπο μας και πραγματοποίησε πολλές και σημαντικές επισκέψεις. Μαζί του και ο Θανάσης Λιούτας. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη ΝΔ, κα. Άντρη Παράσχου και ο κ. Γιώργος Μουρούτης. Κατ’ αρχάς πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για ζητήματα των πλημμυροπαθών μας στο δημαρχείο Τρικάλων, ενώ έπειτα μετέβησαν στη συνάντηση με τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Επιμελητηρίου και με Ελληνο-Κινέζους επιχειρηματίες.

Επισκέψεις ακολούθως πραγματοποιήθηκαν στην εταιρεία, «Ελληνικά Γαλακτοκομεία», στο δημαρχείο Πύλης, στον τόπο του υπό ανέγερση δημοτικού σταδίου Πύλης στο Παλαιομονάστηρο, στην πρότυπη και σύγχρονη Φάρμα Καλέτση, καθώς και στον δήμο Μετεώρων.

«Με συνέπεια και αποφασιστικότητα», τόνισε ο Τρικαλινός Βουλευτής, «στην πολιτική της επίλυσης προβλημάτων και της στήριξης για ανακούφιση και ανασυγκρότηση του τόπου μας μετά τις πλημμύρες, το Υπουργείο Οικονομικών πάντοτε προχωρά».

«Στόχος μας να συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη τον στόχο του Πρωθυπουργού – τον κοινό και ύψιστο στόχο όλων μας – η Θεσσαλία άμεσα να ανασυγκροτηθεί και να λυθούν όλα τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Η προσπάθεια έχει υπάρξει μεγάλη. Συνεχίζουμε χωρίς στιγμή να φεύγουμε από τον στόχο οι συμπολίτες μας να ξεπεράσουν κάθε ζήτημα που οι θεομηνίες δημιούργησαν.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης