Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θανάσης Λιούτας: Μέγιστος και πάντα αποφασιστικός ο στόχος της στήριξης της τοπικής μας οικονομίας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ19.04.2023 | 5:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, λίγο πριν την εκπνοή της πρώτης κοινοβουλευτικής του θητείας και την προκήρυξη των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου, μίλησε για τις πρωτοβουλίες, τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του τα τέσσερα αυτά χρόνια.

«Με το βάρος της τεράστιας ευθύνης που απορρέει από την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συμπολίτες μας την 7 Ιουλίου του 2019, υπερασπίστηκα κάθε δίκαιο αίτημά τους. Έκανα πράξη αυτό που πάντα πιστεύω, δηλαδή να εργάζομαι για τη στήριξη, για τη βοήθεια και για όλες τις αναγκαίες συνθήκες και προϋποθέσεις για μια σταθερή και ευρεία ανάπτυξη σε ολόκληρο τον Νομό μας».

Πιο ειδικά, σε σχετική ερώτηση, ο Τρικαλινός Βουλευτής υπογράμμισε ότι η επιμονή του για την αναβίωση των 120 δόσεων ήταν μονόδρομος με δεδομένο ότι γνώριζε και γνωρίζει πολύ καλά τις επιπτώσεις που προκάλεσε η ενεργειακή κρίση στην τοπική μας οικονομία.

«Αποτελεί λύση ανάγκης και μέγιστη προτεραιότητα, σε κρίσιμες στιγμές η πολιτική της διευκόλυνσης και της στήριξης».

Επιπρόσθετα στο ίδιο πλαίσιο, κατά τη συνέντευξή του ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι έχει μοιραστεί με αρμόδιους αξιωματούχους και στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου τις προτάσεις του, για ακόμη περισσότερο διευρυμένους μηχανισμούς προστασίας της πρώτης κατοικίας, τονίζοντας μάλιστα ότι, «οι πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί ήδη επί του θέματος δείχνουν ότι η πολιτική μας πάντοτε βρίσκεται αποφασιστικά και έμπρακτα δίπλα στον πολίτη και ειδικότερα σε όσες και όσους έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης