Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θανάσης Λιούτας: Οι εκλογές αυτές είναι εκλογές με πρόταγμα τη συνέχιση της ανάπτυξης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ24.04.2023 | 6:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Δεν πρέπει και δεν αξίζει στην ελληνική κοινωνία και σε κάθε τοπική μας κοινωνία να βρεθεί πίσω. Πίσω σε πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ που ζημίωσαν τη χώρα, το εισόδημα, τις επιχειρήσεις και γενικότερα την κοινωνία και την οικονομία μας.

Το δίλημμα είναι, πάμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω. Η επιλογή μας είναι πάντα ΜΠΡΟΣΤΑ για όλους! Για τα παιδιά μας, για τους νέους μας, για τους γονείς, για τους ηλικιωμένους, για κάθε πολίτη.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έφερε μια πολιτική – εγγύηση για την ανάπτυξη. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Για αυτόν τον στόχο παλεύουμε! Πάντα δίπλα στους πολίτες!»

Ηχηρό μήνυμα εξέπεμψε ο μέχρι σήμερα Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τον Νομό μας.

Ο Θανάσης Λιούτας εξέπεμψε μήνυμα νίκης και μήνυμα παντοτινής στήριξης στην τοπική μας κοινωνία.

«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας», επεσήμανε, «θα οδηγήσει στη συνέχιση της πολιτικής μας. Η πολιτική μας, η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα της κοινοβουλευτικής μας θητείας, η οποία έληξε σήμερα, είχε ως στόχο την ανάπτυξη, την ασφάλεια, την ευημερία, την προκοπή και ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους συμπολίτες μας. Έτσι θα συνεχίσουμε. Κάνοντας πάντοτε και αποφασιστικά πράξη, το «ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ».

Για την πολιτική πορεία του Θανάση Λιούτα, η έννοια της στήριξης και της αντιμετώπισης κάθε προβλήματος, πάντοτε, μέσα από τη συνεχή επαφή του με την τοπική μας κοινωνία, από άκρη σε άκρη του Νομού μας, είναι το ΆΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ.

«Βρισκόμαστε στην πολιτική για να προσφέρουμε και αυτό θα πιστεύω πάντα!»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης