Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θανάσης Λιούτας: Παράταση για το Μέτρο 5.2 έως 31/7/2024

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.04.2024 | 3:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ, κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης υπέγραψε την παράταση του Μέτρου 5.2 έως την 31η Ιουλίου του 2024.

Ο Θανάσης Λιούτας ενημερώθηκε για αυτή τη σημαντική εξέλιξη από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα, κ. Παπαγιαννίδη, η οποία εξέλιξη μάλιστα επιβεβαίωσε και την ενημέρωση που είχε λάβει ο Τρικαλινός Βουλευτής εδώ και δυο εβδομάδες σχετικά με το ζήτημα της παράτασης αυτής, στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεών του με όλους τους αρμόδιους Υπουργούς, τα στελέχη και τους φορείς για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά τις πλημμύρες.

Ο κ. Λιούτας το είχε ζητήσει το συγκεκριμένο θέμα επιμόνως, καθώς  η παράταση για το Μέτρο 5.2 ήταν αναγκαία. Ο Τρικαλινός Βουλευτής είχε εξηγήσει πως ο χρόνος εφαρμογής του Μέτρου ήταν μικρός για να μπορέσουν να ενταχθούν όλοι οι κτηνοτρόφοι. Πρόκειται για παρέμβαση που είχε αίσια και θετική έκβαση.

Ο Θανάσης Λιούτας μάλιστα επί του Μέτρου 5.2 έχει θέσει και μια άλλη σειρά ζητημάτων που αφορούν την ομαλή και αποτελεσματική υλοποίηση του συγκεκριμένου Μέτρου, προς όφελος όλων των πληγέντων κτηνοτρόφων μας.

Επιπλέον, ο Τρικαλινός Βουλευτής ενημερώθηκε ότι μετά το πέρας των εορτών του Πάσχα, θα υπάρξει μια πλήρης ενημέρωση από το ΥΠΑΑΤ προς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν, καθώς ειδικότερα και για ζητήματα που εντάσσονται στο πλαίσιο της στήριξης και ανασυγκρότησης του πρωτογενούς μας τομέα μετά τις θεομηνίες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης