Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θανάσης Λιούτας: Στον ΟΠΕΚΕΠΕ Τρικάλων για ενημέρωση σχετικά με τις εκκρεμείς πληρωμές για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ25.04.2023 | 7:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας, και ανάμεσα στους σταθμούς της περιοδείας του, ο Θανάσης Λιούτας δε σταματά να βοηθά και να στηρίζει τον κόσμο της παραγωγής, της γεωργίας και της κτηνοτροφίας μας.

Την Τρίτη το μεσημέρι μάλιστα, βρέθηκε στον ΟΠΕΚΕΠΕ Τρικάλων, συνομιλώντας με τη διεύθυνση και τους εργαζομένους και ενημερώθηκε για το πως εξελίσσεται η διαδικασία των πληρωμών για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, και ειδικότερα για τις υπόλοιπες πληρωμές για συνδεδεμένες φυτικής παραγωγής (πχ. ψυχανθή), για συνδεδεμένες ζωικής παραγωγής, για ζωοτροφές για νεοεισερχόμενους και για όλες τις υπόλοιπες πληρωμές που εκκρεμούν.

Ο Θανάσης Λιούτας, με συνέπεια, όπως τέσσερα χρόνια τώρα έκανε, συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό όλων των παραγωγών μας, ζητώντας και σήμερα, να τρέξουν οι πληρωμές. Πάνω σε αυτό βρίσκεται σε επαφή με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και με την ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο Θανάσης Λιούτας κατά τις επαφές του, ζητά να πληρωθούν στο επόμενο προσεχές διάστημα, πριν το τέλος του μήνα, τα υπόλοιπα από συνδεδεμένες φυτικής, οι συνδεδεμένες ζωικής, αλλά και άμεσα να δρομολογηθεί η διαδικασία πληρωμής και για τους νεοεισερχόμενους για ζωοτροφές. Είναι ανάγκη, σημειώνει ο εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, να ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες, και όλοι οι δικαιούχοι παραγωγοί μας να λάβουν τα χρήματά τους και να συνεχίσουν την παραγωγική τους διαδικασία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης