Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θανάσης Λιούτας: Τα επόμενα βήματα για τις αποζημιώσεις στον πρωτογενή τομέα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.07.2024 | 3:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το αμέσως προσεχές διάστημα, από την Τετάρτη 3 Ιουλίου, θα αρχίσουν να βλέπουν οι παραγωγοί την εξόφληση των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ λόγω Daniel και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εξόφληση των αποζημιώσεων για ζημιές του 2023.

Ο ΕΛΓΑ ενισχύεται με 110 συμβασιούχους με σκοπό να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να επιταχυνθεί το έργο του.

«Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι μας, φέτος, μέσα από τις κρίσιμες συνθήκες που προκάλεσαν οι θεομηνίες του Σεπτεμβρίου, κλήθηκαν να διαχειριστούν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι στόχοι που τίθενται, και για τους οποίους δίνουμε τον αγώνα, σημειώνει ο Τρικαλινός Βουλευτής, είναι η ουσιαστική ανακούφιση και η συνεχής ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής και της συνολικής πάντοτε τοπικής μας οικονομίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης