Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θαυμάσια η εμφάνιση του «Ασκληπιού» στα Καραϊσκάκεια του Ν. Καρδίτσας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ28.06.2024 | 8:35 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην 56η Διεθνή Γιορτή Πολιτισμού που διοργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας για την συμφιλίωση των λαών, συμμετείχε ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων “Ασκληπιός” ,την Τρίτη, 25 Ιουνίου. Ο “Ασκληπιός”,με μεγάλη ομάδα , παρουσίασε στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας χορούς και τραγούδια από την περιοχή των Χασίων Καλαμπάκας, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και χορεύτριες, καθώς και στους χοροδιδασκάλους, τον Σταύρο Σούλιο για την προετοιμασία της ομάδας και τον Ηλία Ζαχαράκη που έχει την γενική εποπτεία των χορευτικών τμημάτων και παρέλαβε το αναμνηστικό συμμετοχής.

Πολλά συγχαρητήρια στην χορεύτρια του ΑΚΛΗΠΙΟΥ και μέλος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας για την πρόσκληση.

Οι χορευτικές συμμετοχές του συλλόγου συνεχίζονται με την συμμετοχή του, το Σάββατο, 29 Ιουνίου στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στην κεντρική πλατεία Λάρισας, έπειτα από πρόσκληση του συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ» Ν. Λάρισας και την Κυριακή, 7 Ιουλίου στο Προάστιο του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας, για το 8ο Καραγκούνικο Αντάμωμα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης