Δευτέρα 30.01.2023 | Εορτάζουν: Αρχοντής, Αρχοντίων, Αρχοντίωνας, Αρχοντία, Αρχοντή, Αρχοντούλα, Αρχόντισσα, Αρχόντω, Μαύρος, Μαυρουδής, Μαυροειδής, Μαυρέτα, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία, Αύρα

Θετική η συμβολή των αστυνομικών με τα ποδήλατα

ΤΟΠΙΚΑ04.07.2018 | 6:23 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Τα θετικά σχόλια χιλιάδων Τρικαλινών αποκομίζουν τα μέλη της ομάδας εμφανούς αστυνόμευσης με ποδήλατα στην πόλη των Τρικάλων. Οι εντυπώσεις που αποκομίζουν κάτοικοι, επισκέπτες και τουρίστες αναδεικνύουν τη θετική συμβολή αυτής της συμπληρωματικής μορφής αστυνόμευσης.

Η δράση του θεσμού της εμφανούς αστυνόμευσης με ποδήλατα, ο οποίος επεκτάθηκε από το Μάιο στην πόλη των Τρικάλων συνεχίζεται με επιτυχία. Αυτό αποτυπώνεται τόσο από τα θετικά σχόλια κατοίκων, επισκεπτών και τουριστών όσο και από τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί από την αρχή λειτουργίας του θεσμού.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί – ποδηλάτες, πραγματοποίησαν: ογδόντα τέσσερις (84) ελέγχους σε άτομα, δύο (2) ελέγχους σε ξενοδοχεία, δεκαοκτώ (18) ελέγχους σε τουριστικά και λοιπά καταστήματα και σαράντα (40) ελέγχους σε τουριστικά λεωφορεία και οχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος θεσμός λειτουργεί συμπληρωματικά στις ήδη υπάρχουσες δράσεις εμφανούς αστυνόμευσης, παρέχοντας άμεση και αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση στους κατοίκους και τους τουρίστες της περιοχής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ