Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θιασώτης μετάδοσης της γνώσης ο Κώστας Φαμίσης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.06.2024 | 4:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια εξαιρετικής σημασίας ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Καλαμπάκα με τίτλο « Το σύγχρονο Ποδόσφαιρο, μέσα από τα μάτια των ειδικών» που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Μετεώρων και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ανθρώπων που ασχολούνται με το αντικείμενο.

Και τούτο γιατί οι εισηγητές της ήταν καταξιωμένοι επιστήμονες που έδωσαν τα φώτα τους σε όσους το παρακολούθησαν και έβαλαν τις βάσεις για προβληματισμό και μελλοντικές δράσεις στην περιοχή.

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σε σύντομη εισήγησή του ο Καλαμπακιώτης Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Κώστας Φαμίσης που συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες για την πρωτοβουλία αυτή καθώς τα οφέλη που θα προκύψουν είναι πολλά και ποικίλα.

Δήλωσε δε θιασώτης μετάδοσης της γνώσης και προς αυτή την κατεύθυνση υπογράμμισε ότι και η UEFA αλλά και όλοι οι ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο θα είναι αρωγοί γιατί το μέλλον για τους νέους μας θα είναι ευοίωνο…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης