Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θλίψη για το θάνατο του Τάκη Παπαγεωργίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ09.05.2024 | 11:49 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Μεγάλη θλίψη στα Τρίκαλα και το τοπικό μπάσκετ, σκόρπισε η είδηση του χαμού του Τάκη Παπαγεωργίου.

Ο εκλιπών, πριν λίγο καιρό εισήχθη στο ΓΝΤ λόγω προβλήματος με την καρδιά του, αλλά στη συνέχεια και αφού υποβλήθηκε σε απαραίτητη επέμβαση του επετράπη να μεταβεί σπίτι του, προκειμένου να αναρρώσει.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης υπέστη ανακοπή καρδιάς με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή, παρά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Ο Τάκης Παπαγεωργίου ήταν ένας κατ’ εξοχήν μπασκετικός άνθρωπος, ξεκινώντας ως καλαθοσφαιριστής με την ομάδα του Σπόρτιγκ.

Εν συνεχεία από κοινού με το Δημήτρη Σιαφαρίκα, ανέλαβαν τον Αίολο Τρικάλων, οδηγώντας τον από το τοπικό μέχρι τη Basket League.

Παράλληλα η ακαδημία του Αιόλου κατά την παρουσία των δύο γνώρισε τη μεγαλύτερη ακμή της, μετρώντας εκατοντάδες νεαρους αθλητές.

Μετά τον υποβιβασμό του Αιόλου στην Α2′ ο Παπαγεωργίου ανέλαβε τον προεδρικό θώκο, οδηγώντας την ομάδα μέχρι τη Β’ Εθνική, για να προκύψει στη συνέχεια η συνένωση με τους Ικάρους και τη δημιουργία των Τrikala Basket.

Σοκαρισμένοι είναι άπαντες στην ομάδα μπάσκετ της πόλης, με τον πρόεδρο Κώστα Σκρέτα να μην κρύβει την οδύνη του για το συμβάν.

Από την “ΕΡΕΥΝΑ” θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Τάκη Παπαγεωργίου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης