Παρασκευή 23.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

“Θωράκισε» την άμυνα με Γκίτσα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ11.08.2019 | 1:30 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Τη μία ηχηρή μεταγραφή μετά την άλλη πραγματοποιεί ο Π.Ο Φήκης

Οι “κόκκινοι” απέκτησαν  και το σκληροτράχηλο αμυντικό Δημήτρη Γκίτσα, με μεγάλη εμπειρία και έπειτα από μία πολύ καλή σεζόν με τον Α.Ο Κεφαλόβρυσου στην Α’ Ερασιτεχνική.

Ο Γκίτσας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Φήκης και αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Η διοίκηση του Π.Ο.Φήκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την έναρξη της συνεργασίας της με τον σκληροτράχηλο αμυντικό, Γκίτσα Δημήτρη. Έναν παίχτη με πολλές εμπειρίες και γεμάτες, σε συμμετοχές, σεζόν τόσο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, όσο και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Κάποιες από τις ομάδες που έχει αγωνισθεί είναι ο Ασκληπιός, η Φαρκαδόνα, το Φλαμούλι, ο Α.Ο.Τρίκαλα, ο Πύργος, ο Κεφαλοβρυσιακός, ο Οικουμένιος και το Κεφαλόβρυσο. Να αναφέρουμε επίσης ότι η απόκτηση του Δημήτρη ήταν μεγάλη επιθυμία όλων μας και ιδιαιτέρως του προπονητή μας Τάκη Ρούσσα με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, πανηγυρίζοντας τίτλους και ανόδους σε παραπάνω κατηγορίες. Θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Π.Ο.Φήκης και να του ευχηθούμε να έχει μια χρονιά γεμάτη υγεία και ανάλογες επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση τριών ακόμη τουλάχιστον πρωτοκλασάτων παικτών από την ομάδα της Φήκης που και φέτος θα προσπαθήσει να κάνει πρωταθλητισμό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop