Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Θωρακίζουν την αγροτική οδοποιία στην Πύλη

ΤΟΠΙΚΑ10.07.2020 | 4:42 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Διαγωνισμό με στόχο να ακολουθήσουν εργασίες συντήρησης στην αγροτική οδοποιία του Δήμου, προκήρυξε ο δήμος Πύλης με στόχο το αγροτικό οδικό δίκτυο της περιοχής, να θωρακιστεί απέναντι στα καιρικά φαινόμενα που ανά καιρούς πλήττουν και οδηγούν σε καταστροφές.

Η εργολαβία αντιστοιχεί σε 48.387 ευρώ με συνολική προθεσμία υλοποίησης των απαιτούμενων εργασιών σε έξι μήνες. Όπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση, οι εργασίες αφορούν κάθε χωριό.

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπονται εργασίες συντηρήσεως της Αγροτικής Οδοποιίας σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Πύλης για το έτος 2020.

Γενικά πρόκειται για εργασίες που αποβλέπουν στην ισοπέδωση και μόρφωση καταστρωμάτων οδώντα οποία δε διαθέτουν οδόστρωμα και κατά τη διάρκεια του έτους λόγω των καιρικών συνθηκών το κατάστρωμα του αγροτικού οδικού δικτύου παρουσιάζει ζημιές που καθιστούν δύσκολη ή και αδύνατη την κυκλοφορία. Επίσης σε σημεία µε ιδιαίτερο πρόβλημα θα κατασκευασθούν τσιµεντοστρωµένες διαβάσεις καθώς και µμικρά τεχνικά. Επίσης προβλέπονται εργασίες και σε δρόμους στους οποίους η επιφάνεια εμφανίζει μικρότερες αλλοιώσεις με σκοπό την βελτίωση του για την αποτροπή παρακώλυσης της κυκλοφορίας από μεγαλύτερη καταστροφή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ