Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πιαλεία

ΤΟΠΙΚΑ08.05.2024 | 12:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις την Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα εορτή του Αγίου Γεωργίου που έλαβαν χώρα στην Πιαλεία, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν με την θεία λειτουργία που τελέστηκε στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πιαλείας και συνεχίστηκαν στον αύλειο χώρο του Ναού με την παρουσίαση των Παιδικών χορευτικών Τμημάτων της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου, όπου χόρεψαν παραδοσιακούς πασχαλινούς χορούς υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Παν. Μάνου.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας ,ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Βασίλειος Παφίλης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αθανάσιος Κωστάκης, κ. Σωτήρης Αγγέλης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γεώργιος Καπέλος και ο κ. Δημήτριος Καλαντζής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης