Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τη Δευτέρα η συνάντηση για το μέλλον του ΑΟ Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ01.06.2024 | 1:23 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στη δημοσιότητα έδωσε η διοίκηση του ΑΟTρίκαλα την ανοιχτή πρόσκληση κάλεσμα σε όλους τους Τρικαλινούς (φιλάθλους , φορείς , πολιτικούς κι επιχειρηματίες του νομού μας) για να προσέλθουν στη συνάντηση της Δευτέρας στο μουσείο Τσιτσάνη όπου θα συζητηθεί το μέλλον της ομάδας.
Η συνάντηση αυτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με την ελπίδα ότι θα βγει κάτι ουσιαστικό από τη διαδικασία και ότι ίσως προκύψει κάποιος ενδιαφερόμενος να αναλάβει την ομάδα.
Πάντως η απόφαση της νυν διοικήσεως να παραιτηθεί είναι μάλλον αμετάκλητη, κάτι που ανακοίνωσαν και στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν.
Νεότερα λοιπόν την ερχόμενη Δευτέρα 3/6 στο Μουσείο Τσιτσάνη με τη συνάντηση να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.30.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης