Τρίτη 20.04.2021 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Την Τετάρτη στην Φαρκαδόνα

Τι έδειξαν τα rapid test στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ30.11.2020 | 6:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανησυχητικός είναι ο αριθμός των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στα rapid test με την μέθοδο «Drive Through Testing» που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο της παλιάς ζωαγοράς.

Σε συνολικό αριθμό 202 δειγμάτων καταγράφηκαν 18 θετικά κρούσματα Covid-19 με βάση την σχετική ανακοίνωση από την Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας. Ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων είναι τα 35 έτη και πρόκειται για 9 άντρες και 9 γυναίκες οι οποίοι ήδη έχουν ενημερωθεί από την αρμόδια υπηρεσία για επανέλεγχο τους με τη μέθοδο PCR.

Επικεφαλής των κλιμακίων του ΕΟΔΥ που διενεργεί τα τεστ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν η ιατρός – περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα.

Στην Φαρκαδόνα την Τετάρτη

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοινώνει πως σε συνεργασία με την  Κινητή Μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ και την περιφέρεια, θα πραγματοποιηθούν για τους πολίτες drive through testing κορωνοϊού, στον χώρο έξω από το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας , την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και από ώρα 9.00  το πρωί.

Η διαδικασία αυτή, επιτρέπει στους πολίτες να δίνουν άμεσα δείγμα χωρίς να εξέρχονται από τα οχήματά τους και θα εξυπηρετούνται μέσα στα αυτοκίνητά τους σε πολύ σύντομο χρόνο.

Όσοι κάτοικοι το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να ελεγχθούν για Covid-19 άμεσα και με ασφάλεια. Οι Δημότες θα προσέρχονται  μόνο με το αυτοκίνητό τους και  προς αποφυγή του συνωστισμού απαγορεύεται να προσέλθουν στο χώρο πεζοί πολίτες.

Διευκρινίζεται ότι τα test που θα γίνουν θα είναι δωρεάν και απαραίτητο είναι οι πολίτες να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους και κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop