Δευτέρα 26.10.2020 | Εορτάζουν: Γλύκων, Γλυκός, Δημήτριος, Δημήτρης, Δημητρός, Μίμης, Τζίμης, Μήτσος, Δημητράκης, Τζιμάκος, Μητσάκος, Μήτρος, Δήμητρα, Μιμή, Μιμίκα, Δημητρούλα, Δημητρία, Ντίμι, Δήμος, Λέπτινος, Λεπτίνα, Λούππος, Λούππης, Κυπαρισσία, Παρεσίνα, Παρεσσία, Παρέσια, Παρέσσα

Τη λαϊκή της Καλαμπάκας επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

ΤΟΠΙΚΑ10.05.2019 | 4:37 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργος Χαντζιάρας, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Δημουλάς, οι υποψήφιοι σύμβουλοι Κεραμίδας Λεωνίδας, Νάστος Κωνσταντίνος, Πανάγου Δήμητρα, Βάλλας Βάϊος καθώς και στελέχη του Κ.Κ.Ε. περιοδεύσανε  το πρωί της Παρασκευής στη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της πόλης μας.

Οι υποψήφιοι συζητήσανε με τους μικροπαραγωγούς για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης για τον λαό και τις ανάγκες του, που προτείνει το Κ.Κ.Ε. και τους καλέσανε να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλες τις κάλπες.

Οι περιοδείες του συνδυασμού θα συνεχιστούνε δυναμικά και τις επόμενες ημέρες ώστε να διαδοθεί παντού το μήνυμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Με ισχυρό Κ.Κ.Ε παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά!

 

ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop