Σάββατο 04.12.2021 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Τηλεδιάσκεψη για την Ειδική Αγωγή

ΤΟΠΙΚΑ28.05.2020 | 5:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

H Διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων Βασιλική Κάκλα συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής Δ.Ε. Τρικάλων και συζήτησαν διεξοδικά όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον τρόπο επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.

Αναφέρθηκαν στον τρόπο προσέλευσης των μαθητών, στη διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων των σχολείων, στα ωρολόγια προγράμματα και διαλείμματα. Δόθηκε έμφαση στην τήρηση των κανόνων προστασίας και υγιεινής που έχουν σταλεί από τον ΕΟΔΥ και πρέπει να εφαρμόζονται από το προσωπικό καθαριότητας. Συζητήθηκε επίσης και ο τρόπος μετακίνησης των μαθητών με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.

Οι Διευθυντές των σχολείων διαβεβαίωσαν ότι έχουν επικοινωνήσει με όλους τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών και διαπίστωσαν ότι όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές επιθυμούν διακαώς να επιστρέψουν στο σχολείο τους και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η προσέλευση από την Δευτέρα θα είναι απολύτως ικανοποιητική.

Επίσης διευκρινίζεται ότι, λόγω του μικρού αριθμού μαθητών, η προσέλευσή τους θα γίνεται σε καθημερινή βάση για όλους τους μαθητές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης