Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τηλεδιάσκεψη των Προέδρων ΔΕΕΠ με την κεντρική διοίκηση της ΝΔ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ15.03.2024 | 1:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Πέμπτη 14 /3/24 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των Προέδρων ΔΕΕΠ με την κεντρική διοίκηση της ΝΔ, παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Στέλιου Κονταδάκη , της Γραμματέας Π.Ε. Μαρία Συρεγγέλα, του Γενικού Διευθυντή του κόμματος Γιάννη Σμυρλή, κ.α.

Ανακοινώθηκαν οι Περιφερειάρχες του κόμματος για τις Ευρωεκλογές και οι Τομεάρχες για κάθε Νομό όπου θα συνεργάζονται με τις ΔΕΕΠ.

Για την Θεσσαλία ως επικεφαλής ανακοινώθηκαν  ο Σιάτρας Μπάμπης και ο Θεόδωρος Κόλλιας . Για το Νομό Τρικάλων Τομεάρχης θα είναι εκ νέου ο Δημήτρης Δρακάκης.

Το 15ο Συνέδριο της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στο Ζάπειο από 5-7Απριλίου.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν επετειακές εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια της ΝΔ σε όλους τους Νομούς της χώρας.

Ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων Γιάννης Κουτσονάσιος δήλωσε: ” Όλοι μαζί , με κοινό αγώνα και σκληρή δουλειά, μπορούμε να πετύχουμε για την παράταξη μας άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και στις κάλπες για το Ευρωκοινοβούλιο.Η ΝΔ είναι η παράταξη που έβαλε την χώρα στην Ευρώπη και θα συνεχίσει να μάχεται τόσο Ευρωπαϊκά όσο και Εθνικά.Έτσι στις εκλογές της 9ης Ιουνίου δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος”.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης