ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς Ιερές ακολουθίες, κατά τις οποίες θα Χοροστατεί ή θα ιερουργεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα: - Τετάρτη 4 Μαΐου απόγευμα από 7:00 Ακολουθία Εσπερινού. - Τετάρτη 4 Μαΐου βράδυ από 9:30 Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία. - Πέμπτη 5 Μαΐου βράδυ από 9:30 Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία. - Σάββατο 7 Μαΐου απόγευμα από 7:00 Ακολουθία Εσπερινού. - Κυριακή 8 Μαΐου πρωί από 7:30 Ακολουθία Όρθρου και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. - Κυριακή 8 Μαΐου απόγευμα από 8:30 Εκδήλωση Μνημης: «Σμύρνη 100 Χρόνια μετά…». Συντονιστείτε διαδικτυακά και ραδιοφωνικά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες. Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά." /> Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς από 4 έως 8 Μαΐου 2022 - Η ΕΡΕΥΝΑ
Πέμπτη 02.02.2023 | Εορτάζουν: Υπαπαντή, Μαρουλία, Μαρούλα, Ρούλα

Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς από 4 έως 8 Μαΐου 2022

Ανακοινώσεις διάφορες03.05.2022 | 9:07 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο YouTube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς Ιερές ακολουθίες, κατά τις οποίες θα Χοροστατεί ή θα ιερουργεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:
Τετάρτη 4 Μαΐου απόγευμα από 7:00 Ακολουθία Εσπερινού.
Τετάρτη 4 Μαΐου βράδυ από 9:30 Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία.
Πέμπτη 5 Μαΐου βράδυ από 9:30 Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία.
Σάββατο 7 Μαΐου απόγευμα από 7:00 Ακολουθία Εσπερινού.
Κυριακή 8 Μαΐου πρωί από 7:30 Ακολουθία Όρθρου και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Κυριακή 8 Μαΐου απόγευμα από 8:30 Εκδήλωση Μνημης: «Σμύρνη 100 Χρόνια μετά…».
Συντονιστείτε διαδικτυακά και ραδιοφωνικά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ