Δευτέρα 15.08.2022 | Εορτάζουν: Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Τάκης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Νάγια, Δέσποινα, Δέσπω, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω,Μαρία, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαίρη, Μαρινίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μάνια, Μάρα, Μαράκι, Μάριος,Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Μαριάντζελα, Μαρινέλα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Ηλιοστάλακτη, Καθολική, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια,Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς έως 12 Νοεμβρίου 2021

Ανακοινώσεις διάφορες08.11.2021 | 3:08 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς Ιερές ακολουθίες, κατά τις οποίες θα Χοροστατεί ή θα ιερουργεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:
– Δευτέρα 8 Νοεμβρίου απόγευμα από 6:00 Ακολουθία Αρχιερατικού Εσπερινού.
– Τρίτη 9 Νοεμβρίου πρωί από 7:00 Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
– Τρίτη 9 Νοεμβρίου απόγευμα από 6:00 Ακολουθία Αρχιερατικού Εσπερινού και Εγκώμια Αγίου Νεκταρίου.
– Τρίτη 9 Νοεμβρίου βράδυ από 9:30 Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία.
– Τετάρτη 10 Νοεμβρίου βράδυ από 9:30 Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία.
– Παρασκευή 12 Νοεμβρίου βράδυ από 9:00 Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ονομαστηρίων Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.
Συντονιστείτε διαδικτυακά και ραδιοφωνικά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης