ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς Ιερές ακολουθίες, κατά τις οποίες θα Χοροστατεί ή θα ιερουργεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα: - Κυριακή 27 Μαρτίου πρωί από 7:00 Ακολουθία Όρθρου και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. - Κυριακή 27 Μαρτίου απόγευμα από 6:00 Ακολουθία Δ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού. - Δευτέρα 28 Μαρτίου απόγευμα από 7:00 Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και Εγκωμίων, το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, Θ΄ Ώρα και Αρχιερατική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. - Τρίτη 29 Μαρτίου απόγευμα από 7:00 Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, Χαιρετισμών προς τον «Τίμιο Σταυρό», Θ΄ Ώρα και Αρχιερατική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. - Τετάρτη 30 Μαρτίου απόγευμα από 7:00 Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, Θ΄ Ώρα και Αρχιερατική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Συντονιστείτε διαδικτυακά και ραδιοφωνικά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες. Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.  " /> Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς έως 30 Μαρτίου 2022 - Η ΕΡΕΥΝΑ
Παρασκευή 30.09.2022 | Εορτάζουν: Στρατόνικος, Στράτος, Στρατής, Στρατονίκης, Στρατονίκιος

Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς έως 30 Μαρτίου 2022

Ανακοινώσεις διάφορες26.03.2022 | 3:14 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς Ιερές ακολουθίες, κατά τις οποίες θα Χοροστατεί ή θα ιερουργεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:
Κυριακή 27 Μαρτίου πρωί από 7:00 Ακολουθία Όρθρου και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Κυριακή 27 Μαρτίου απόγευμα από 6:00 Ακολουθία Δ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού.
Δευτέρα 28 Μαρτίου απόγευμα από 7:00 Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και Εγκωμίων, το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, Θ΄ Ώρα και Αρχιερατική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.
Τρίτη 29 Μαρτίου απόγευμα από 7:00 Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, Χαιρετισμών προς τον «Τίμιο Σταυρό», Θ΄ Ώρα και Αρχιερατική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.
Τετάρτη 30 Μαρτίου απόγευμα από 7:00 Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, Θ΄ Ώρα και Αρχιερατική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.
Συντονιστείτε διαδικτυακά και ραδιοφωνικά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης