Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς της πόλεως των Τρικάλων από 20 έως 23 Φεβρουαρίου 2021  

Χωρίς κατηγορία20.02.2021 | 11:08 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς της πόλεως Ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:
-Σάββατο 20 Φεβρουαρίου απόγευμα από 5:00 έως 7:00 από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων Ακολουθίες Αρχιερατικού Εσπερινού, Μικρού Αποδείπνου και των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Κυριακή 21 Φεβρουαρίου πρωί από 7:30 έως 10:30 από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου το απόγευμα από 5:30 έως 8:30  από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων Όρθρος και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός Ημών Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης.
Τρίτη 23 Φεβρουαρίου το απόγευμα από 5:30 έως 8:30  από τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων Όρθρος και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρού, Αρχιεπίσκοπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας.
Συντονιστείτε διαδικτυακά και ραδιοφωνικά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης