Κυριακή 24.09.2023 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

 Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς της πόλεως των Τρικάλων από 6 έως 9 Μαρτίου 2021

Ανακοινώσεις διάφορες06.03.2021 | 1:26 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

 Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς της πόλεως Ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:
-Σάββατο 6 Μαρτίου απόγευμα από 6:00 έως 7:00 από τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων Ακολουθία Αρχιερατικού Εσπερινού Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Κυριακή 7 Μαρτίου πρωί από 7:30 έως 10:30 από τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και το τρίμηνο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου.
Κυριακή 7 Μαρτίου βράδυ από 10:30 έως 12:15 από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή του Αγίου Θεοφυλάκτου Επισκόπου Νικομηδείας.
-Δευτέρα 8 Μαρτίου απόγευμα από 6:00 έως 7:00 από Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων Ακολουθία Αρχιερατικού Εσπερινού Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.
– Τρίτη 9 Μαρτίου πρωί από 7:30 έως 10:00 από Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.
Συντονιστείτε διαδικτυακά και ραδιοφωνικά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης