Σάββατο 06.03.2021 | Εορτάζουν: Ησύχιος, Ησύχης, Ησυχία

Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς της πόλεως των Τρικάλων και Μονές έως 22 Ιανουαρίου 2021

Ανακοινώσεις διάφορες19.01.2021 | 9:42 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς της πόλεως και Ιερές Μονές Ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:
Τρίτη 19 Ιανουαρίου απόγευμα στις 4:45-8:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, Όρθρος και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή του Οσίου Ευθυμίου του Μεγάλου.
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου απόγευμα στις 4:45-8:30 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, Όρθρος και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή του υπερφυούς θαύματος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας», πιστό αντίγραφο της οποίας φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.
Πέμπτη 21 Ιανουαρίου απόγευμα στις 6-8:30 από τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων Όρθρος και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή του Οσιομάρτυρος Αναστασίου του Πέρσου.
Παρασκευή 22 Ιανουαρίου βράδυ στις 10:30 από την Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη μνήμη του Οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.
Συντονιστείτε διαδικτυακά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop