Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος από Ιερούς Ναούς πόλεως Τρικάλων

Ανακοινώσεις διάφορες12.04.2023 | 9:40 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο YouTube:ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς Ιερές ακολουθίες, κατά τις οποίες θα Χοροστατεί ή θα ιερουργεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:
Παρασκευή 7 Απριλίου βράδυ από 9:30: Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία από Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.
Σάββατο 8 Απριλίου απόγευμα από 7:30: Εκδήλωση Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο «Η οδός των Παθών».
Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου πρωί από 7:15 Ακολουθία Όρθρου και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου απόγευμα από 7:30 Ακολουθία του Νυμφίου από Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.
Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου απόγευμα από 7:30 Ακολουθία του Νυμφίου από Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.
Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου βράδυ από 9:00 Ακολουθία του Νυμφίου από Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.
Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου απόγευμα από 7:15 Ακολουθία του Νυμφίου από Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.
Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου βράδυ από 9:15 Ακολουθία του Νυμφίου από Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.
Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου το πρωί από 7:30 Αρχιερατική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία από Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου το πρωί από 9:30 Μυστήριο Ιερού Ευχελαίου από Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου απόγευμα από 7:30 Ακολουθία του Νιπτήρος από Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου βράδυ από 10:00 Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία από Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου βράδυ από 6:50 Ακολουθία των Αχράντων Παθών του Κυρίου από Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου βράδυ από 9:45 Ακολουθία των Αχράντων Παθών του Κυρίου από Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.
Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου πρωί από 10:30 Ακολουθία Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως από Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου μεσημέρι από 12:30 Ακολουθία Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως από Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.
Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου βράδυ από 7:00 Ακολουθία του Επιταφίου από Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου βράδυ από 9:45 Σύναξη Επιταφίων Κεντρική Πλατεία Τρικάλων.
Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου πρωί από 7:45 Ακολουθία του Εσπερινού με τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου (Πρώτη Ανάσταση) από Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων..
Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου βράδυ από 11:00 Ακολουθίες Παννυχίδος και της Αναστάσεως, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου απόγευμα από 7:30 Ακολουθία Εσπερινού της Αγάπης από Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Συντονιστείτε διαδικτυακά και ραδιοφωνικά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης