Παρασκευή 23.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς της πόλεως των Τρικάλων από 11 έως 14 Δεκεμβρίου 2020

Ανακοινώσεις διάφορες11.12.2020 | 9:19 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς της πόλεως Ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:
Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου πρωί στις 10:00 από το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αποστόλου Παύλου Τρικάλων Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
άββατο 12 Δεκεμβρίου απόγευμα στις 5:30 από το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αποστόλου Παύλου Τρικάλων Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου πρωί στις 8:00 από το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αποστόλου Παύλου Τρικάλων Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
ευτέρα 14 Δεκεμβρίου πρωί στις 7:30 από τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
-Βράδυ στις 10:00 από το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αποστόλου Παύλου Τρικάλων Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου ιερομάρτυρος Ελευθερίου και της μητρός αυτού Ανθίας.
Συντονιστείτε διαδικτυακά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες. Η μη μετάβαση στον Ιερό Ναό δεν θα αποστερεί το κλίμα και την πνευματική ωφέλεια της όποιας Ιεράς Ακολουθίας.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop