Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς της πόλεως των Τρικάλων

Ανακοινώσεις διάφορες30.11.2020 | 2:53 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς της πόλεως Ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου απόγευμα στις 5:30 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.
-Βράδυ στις 9:30 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.
Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου απόγευμα στις 5:30 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.
-Βράδυ στις 9:30 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.
Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου απόγευμα στις 5:30 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου.
-Βράδυ στις 9:30 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου.
Συντονιστείτε διαδικτυακά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες. Η μη μετάβαση στον Ιερό Ναό δεν θα αποστερεί το κλίμα και την πνευματική ωφέλεια της όποιας Ιεράς Ακολουθίας.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» 102 FM.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης