Κυριακή 25.09.2022 | Εορτάζουν: Ευφροσύνη, Φροσύνη, Φρόσω, Ευφροσύνα, Φροσούλα, Φροσού, Έφη

Τιμά την «Μάχη της Πόρτας» ο Δήμος Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ09.06.2018 | 1:10 μμ

Στην Πύλη αύριο ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Πύλης, με αφορμή την 75η επέτειο της ιστορικής «Μάχης της Πόρτας», τις οποίες θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Νίκος Βούτσης.

Με βάση το πρόγραμμα σήμερα Σάββατο στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης η παρουσίαση των βιβλίων του συγγραφέα, Ακαδημαϊκού κ. Χάρη Κουδούνα, από τις εκδόσεις ΦΥΛΑΤΟΣ, με τίτλο: «Η Πύλη της Σοφίας» και «Το Αποκωδικοποιημένο μυστικό της Πόρτας Παναγιάς».

Την Κυριακή το πρωί ο Δήμος Πύλης γιορτάζει την 75η επέτειο με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκου Βούτση. Να σημειωθεί πως στο πρόγραμμα του κ. Βούτση, δεν έχει προστεθεί κάτι άλλο, κάτι που σημαίνει πως μετά το γεύμα που θα ακολουθήσει της εκδήλωσης, θα αναχωρήσει καθώς το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο.

Την ίδια μέρα, παράλληλα, ο Π.Σ. Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης διοργανώνει ποδηλατικό αγώνα αντοχής για τις μικρές κατηγορίες, μεγάλες κατηγορίες  και την κατηγορία γυναικών. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην 75η επέτειο της Μάχης, και στοχεύει στην ποδηλατική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και στην ανάπτυξη του αθλητισμού μέσω της ποδηλασίας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, στις 19.00, θα παρουσιαστεί στο κοινό το Θεατρικό Εργαστήρι του 1ου Γυμνασίου Πύλης με την παράσταση «Άχ Ελένη! Τροία λαλεί – Τροία λαλώ».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης