Τετάρτη 27.09.2023 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Τίμησαν την Μητέρα στη Φαρκαδόνα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ13.05.2019 | 8:04 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Την πιο σημαντική και γλυκιά ύπαρξη του κόσμου, τη Μάνα, τίμησε το πρωί της Κυριακής ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας. Στην πλατεία της κωμόπολης η διοίκηση του Συλλόγου διοργάνωσε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας. Το παρών έδωσαν άνθρωποι κάθε ηλικίας που ήρθαν να ευχηθούν στην μητέρα που είναι το αποκούμπι για κάθε άνθρωπο, στη χαρά και στο πόνο.

Τα μέλη του Συλλόγου προσέφεραν λουλούδια και γλυκιές ευχές στις Μητέρες, το ομορφότερο πλάσμα όλων των ανθρώπων κι όλης της φύσης. Στις Μανούλες που υπάρχουν για να μας θυμίζουν την δύναμη της ανιδιοτελούς αγάπης.

Τρυφερές για την εκδήλωση υπήρξαν οι στιγμές των μικρών παιδιών που έσπευσαν να δώσουν τις ευχές στις μητέρες τους με μια ζεστή και μεγάλη αγκαλιά.

Φυσικά ο Σύλλογος δεν θα μπορούσε να μην μεριμνήσει και για την ψυχαγωγία των παιδιών τα οποία διασκέδασαν και έπαιξαν χάρη στις πρωτοβουλίες που έλαβε ο Σύλλογος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης