Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Τίμησαν τον προστάτη τους οι μηχανικοί αυτοκινήτων

ΤΟΠΙΚΑ18.11.2023 | 1:07 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον προστάτη τους, Άγιο Φίλιππο τίμησαν οι μηχανικοί αυτοκινήτων τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνα, όπου εψάλη μέγας  εσπερινός με αρτοκλασία και ύψωμα του Αγίου.

Παρευρέθησαν  μέλη και φίλοι του συνδέσμου, όπως κάθε χρόνο και έδωσαν την υπόσχεση και τις ευχές να έχουν υγεία στις οικογένειές τους και να είναι  εκεί και την επόμενη χρονιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ κ. Αγγελάκης, οι Νομαρχιακοί  Σύμβουλοι κ. Μπάρδας, και  Γακόπουλος, ο κ. Αποστόλου Χρ. Προϊστάμενος του Μηχανολογικού, ο πρόεδρος των συνταξιούχων κ. Βήτας και μέλη του ΔΣ, ο κ. Ροβίσης Αχιλλέας, ο λογιστής του Συνδέσμου κ. Σκρέτας, συνταξιούχοι πρόεδροι  και πρώην μέλη του ΔΣ του συνδέσμου ο κ. Τζάνης, ο κ. Πατσιάς και πολλοί  άλλοι φίλοι καθώς και σύσσωμο το ΔΣ. Και όπως πάντα στην ιερά ακολουθία ο συνάδελφος κ. παπα Μούτος Γ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης