Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τίμησε και φέτος ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π. Ε. Τρικάλων την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

ΤΟΠΙΚΑ16.06.2024 | 8:36 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με αφορμή την 20η επέτειο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στέλνοντας μήνυμα ευγνωμοσύνης προς τους εθελοντές αιμοδότες.

Για ακόμη μία φορά η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών, στο κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου, ήταν συγκινητική, καθώς προσήλθαν εκτός των υπαλλήλων και πολίτες. Η συμμετοχή όλο και περισσότερων ανθρώπων σ’ αυτή τη σπουδαία πράξη ανθρωπιάς μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία και στόχος μας είναι η αύξηση συμμετοχής. Πολύ μεγαλύτερη χαρά δίνει στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη για αίμα. Η αιμοδοσία αποτελεί την μέγιστη πράξη ανθρωπιάς, αφού το αίμα δεν παράγεται και μόνο προσφέροντας το στον συνάνθρωπο σώζεις ζωές.

Η αιμοδοσία διεξήχθη στο ισόγειο του διοικητηρίου της Π.Ε. Τρικάλων, σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και σε ευχάριστο χώρο, που δημιουργούσε αίσθημα ασφάλειας για τους αιμοδότες, χάρη στον επαγγελματισμό του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όσους προσήλθαν να προσφέρουν αίμα, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπο, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την άψογη συνεργασία, να τους συγχαρούμε για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και να τους ευχηθούμε να έχουν Υγεία και καλή δύναμη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης