Παρασκευή 01.12.2023 | Εορτάζουν: Θεόκλητος, Ναούμ, Ναούμης, Ναόμι, Ναούμα, Φιλάρετος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

Τιμήθηκε ο Προστάτης των αστυνομικών Άγιος Αρτέμιος

ΤΟΠΙΚΑ20.10.2023 | 6:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας τίμησαν οι Θεσσαλοί αστυνομικοί, με θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις έδρες των θεσσαλικών νομών.

Στα Τρίκαλα οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης με τον Εσπερινό στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου, στον εξωτερικό χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσόστομο.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν το πρωί της Παρασκευής ανήμερα της εορτής με την καθιερωμένη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Στη Δοξολογία, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, κ.κ. Χρυσόστομου.

Την Ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της Μνήμης του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου ανέγνωσε ο Υπασπιστής της ΔΑ, Αστυνόμος Α΄ Αχιλλέας Αργυρόπουλος.

Όπως αναφέρθηκε μέσω της ημερήσιας διαταγής στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι η σθεναρή καταπολέμηση οιασδήποτε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, προκειμένου να εμπεδώνεται το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών μας. Η κοινωνία, δικαιούται μια νέα Αστυνομία σύγχρονη, αποτελεσματική, βιώσιμη, προσιτή, πλησίον του πολίτη, πάντα σεβόμενη τους δημοκρατικούς θεσμούς και εναρμονισμένη με τις αρχές του κράτους δικαίου της ευνομούμενης πολιτείας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης