Κυριακή 03.12.2023 | Εορτάζουν: Γλυκέριος, Γλυκερός

Τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Μουζακίου

ΤΟΠΙΚΑ30.09.2022 | 5:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εκφράζοντας τις θερμότερες ευχαριστίες της για την ισχυρή υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου στη διοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία IPA Nis – Karditsa Friendship Cup, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Ιούνιο με ομάδες από την Καρδίτσα και τη Σερβία, η τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, απένειμε χθες το μεσημέρι, τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη

Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Γιώργο Ζαρχανή και τον Ταμία κ. Δημήτρη Σέμπρο στο Δημαρχείο, αφού προηγήθηκε συνάντηση κατά την οποία συμφωνήθηκε η περεταίρω ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε, με την αρωγή του Δήμου, η αναβάθμιση σε οργανωτικό επίπεδο, των φιλανθρωπικών τουρνουά βόλεϊ που διεξάγονται από τον ΙΡΑ κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα στο Μουζάκι.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον ΙΡΑ Καρδίτσας για την τιμή που του έκανε, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Μουζακίου επιδιώκει την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους με κάθε τρόπο στον τόπο μας, στηρίζοντας πάντα σημαντικές συνεργασίες με δραστήριους φορείς όπως ο ΙΡΑ που συμβάλλουν καθοριστικά στην υλοποίηση ξεχωριστών αθλητικών γεγονότων και στην ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης στο Νομό μας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης