Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τιμητική πλακέτα των τρικαλινών ιεροψαλτών στον Δήμαρχο Τρικκαίων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ11.06.2024 | 3:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τιμητική πλακέτα για την προσφορά του Δήμου Τρικκαίων σε διοργάνωση επιστημονικής ημερίδα για την εκκλησιαστική ιστορία και τον πολιτισμό, απένειμαν στον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, μέλη του ΔΣ του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Αγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός».

Ο πρόεδρος και ο ταμίας του Σωματείου κ. Αθαν. Δημητρίου και Ευθ. Σπύρου αντιστοίχως επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 στο Δημαρχείο. Η συζήτηση επιστράφηκε σε θέματα συνεργασίας που ήδη έχουν υλοποιηθεί (ημερίδες, συναυλίες) και με την ευκαιρία επιδόθηκε ειδική τιμητική πλακέτα. Αυτή, με βάση απόφαση του ΔΣ, αφορά στην προσφορά του Δήμου Τρικκαίων στη διοργάνωση της Η΄ Επιστημονικής Ημερίδας στο πλαίσιο του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.), με τίτλο «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός» – MSc «Greece: Church History and Civilization», που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου 2024 στο Μουσείο Τσιτσάνη. Ο κ. Σακκάς ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ και τους τρικαλινούς ιεροψάλτες για την τιμητική αυτή πλακέτα, επισημαίνοντας πως στο πρόσωπό του αναγνωρίζεται η σημασία της προσφοράς του Δήμου Τρικκαίων στην πραγματοποίηση της ημερίδας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης