Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Τιμούν με εκδήλωση την Ημέρα Περιβάλλοντος

ΤΟΠΙΚΑ07.06.2018 | 6:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευών Αυτοκινήτων προσκαλεί τους πάντες να προσέλθουν στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. στην εκδήλωση δωρεάν μέτρησης καυσαερίων αυτοκινήτων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και αφύπνιση της οικολογικής συνείδησης των πολιτών μέσα από τις δυο βασικές δράσεις. Αρχικά, απευθύνεται κάλεσμα προς όλους του Τρικαλινούς να μεταφέρουν τα αυτοκίνητά τους για δωρεάν μέτρηση καυσαερίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μετρήσεις καταγράφουν και θα αποτελέσουν έρευνα για την ποιότητα των εκπομπών ρύπων του Τρικαλινού αυτοκινητιστικού στόλου. Επιπλέον θα παρατεθούν οι τρόποι για την επίδειξη πράσινης οδήγησης μέσα από απλές συμβουλές που μπορούμε να εφαρμόσουμε στην καθημερινή χρήση των οχημάτων. Τα μέλη του συνδέσμου θα  βρίσκονται πρόθυμα να πληροφορήσουν για την οικολογική χρήση των αυτοκινήτων, προσφέροντας καφέ και οικολογική χρήση των αυτοκινήτων.

Τα μέλη του συνδέσμου ευελπιστούν ότι φέτος θα υπάρξει η αρχή ενός θεσμού που θα βοηθήσει έστω και λίγο στην αποσυμφόρηση της περιβαλλοντικής μόλυνσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης