Πέμπτη 16.08.2018 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα
niavis

Την δική τους βαρύτητα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ07.08.2018 | 6:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται την Τετάρτη ο υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου, όπου θα έχει συναντήσεις σχετικά με το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Όπως ήταν αναμενόμενο στις επαφές που θα γίνουν θα συμμετέχουν και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν επαφές για το συγκεκριμένο θέμα.

Το σίγουρο είναι πως αποφάσεις δεν πρόκειται να παρθούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι συγκεκριμένες επαφές δεν έχουν την δική τους βαρύτητα στην λήψη των αποφάσεων.

Πάντως, αν σταθούμε στην αισιοδοξία που έχει δείξει ανά καιρούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκης Παπαδόπουλος, τότε μάλλον θα υπάρξουν αλλαγές στην πρόταση. Το πόσο προς όφελος του Νομού θα είναι αυτές μένει να το δούμε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop