Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Την δημοτική περιουσία προστατεύει ο Δήμος Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ01.05.2024 | 4:03 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην ασφάλεια αλλά ταυτόχρονα και στην προστασία των δημοτικών κτιρίων του Δήμου Μετεώρων αποσκοπεί η εγκατάσταση και εφαρμογή συστημάτων ασφαλείας (συναγερμού) και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης υψηλής τεχνολογίας που προωθεί η δημοτική Αρχή. Ο Δήμος Μετεώρων ξεκινά την εγκατάσταση, η οποία, όπως σημειώνει ο δήμαρχος θα έχει πολλαπλά οφέλη.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 197.606 ευρώ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης».

«Υπέγραψα τη σύμβαση ενός έργου που αναμένεται να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας και να προστατέψει τα δημοτικά κτίρια από ζημιές και φθορές. Τα σχολεία, τα δημοτικά κτίρια ανήκουν σε όλους. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα και δεν επιτρέπεται να καταστρέφει τη δημοτική και δημόσια περιουσία.», σημείωσε ο δήμαρχος και συμπλήρωσε:

«Οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου ξεκίνησαν από τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Θεόδωρου Αλέκου και εμείς σήμερα προχωράμε το έργο προκειμένου άμεσα να ολοκληρωθεί. Όπως κατ’ επανάληψη έχω επισημάνει προχωράμε όλα εκείνα τα έργα που έχουμε «κληρονομήσει» από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή προκειμένου άμεσα να τα αποδώσουμε στους πολίτες».

Τα κτίρια στα οποία θα γίνει η εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης είναι: το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, το 1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας, το 2ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας, το Μηχανοστάσιο Δήμου Μετεώρων, το Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας το Δημαρχείο και το Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης