Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ23.05.2024 | 3:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Δευτέρα 27 Μαΐου θα συναντηθούν οι πλημμυροπαθείς με την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από την Π.Ε. Τρικάλων, καθώς η ίδια απουσίαζε χθες από το γραφείο της, σε προγραμματισμένο συνέδριο.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «Το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Χρύσας Ντιντή επισκέφτηκαν σήμερα εκπρόσωποι του Συλλόγου Πλημμυροπαθών Κεραμιδίου, του Συλλόγου Πλημμυροπαθών Δ.Ε. Μεγάλων Καλυβίων και της Επιτροπής Αγώνα Φαρκαδόνας προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματά τους.

Η συνάντηση δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί δεδομένου ότι η Αντιπεριφερειάρχης απουσίαζε εκτός Τρικάλων εκπροσωπώντας την Π.Ε Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε προγραμματισμένο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος που πραγματοποιείται στην Πάτρα, ενώ ουδέποτε ενημερώθηκε από τους πλημμυροπαθείς για την επικείμενη επίσκεψη τους.

Η Αντιπεριφερειάρχης, κατόπιν συνεννοήσεως, όρισε συνάντηση μαζί τους την 27-05-2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ.».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης