Παρασκευή 17.09.2021 | Εορτάζουν: Σοφιανός, Σοφούλης, Σοφία, Σόνια, Σοφιανή, Σόφη, Σοφίνα, Φιφή, Σοφούλα, Σοφίτσα, Σοφάκι, Πίστη, Πίστις, Ελπίδα, Ελπίς, Αγάπιος, Αγάπη, Σοφιάννα, Αγαθοκλής, Αγαθοκλέας, Αγαθόκλεος, Αγαθόκλεια, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Παντολέων, Παντολέοντας, Παντολεοντής, Παντολεοντία, Παντολεοντή, Πηλεύς, Πηλέας

Την Κυριακή το πρωί οι μάσκες

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.09.2020 | 5:00 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή το πρωί θα φτάσουν οι υφασμάτινες μάσκες στα σχολεία των Τρικάλων, όπως δήλωσε στη Λέσχη 97,6 ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου:

«Την ώρα αυτή δεχόμαστε ποσότητες από τους 20 βιοτέχνες, και τις προωθούμε παράλληλα προς την επαρχία, τελευταία θα αφήσουμε την Αθήνα. Στα Τρίκαλα, για λόγους τάξεως, θα έρθουν την Κυριακή οι μάσκες, και σε συνεννόηση με τη σχολική επιτροπή θα γίνει η διανομή. Τη στιγμή αυτή θα πάρει από μια μάσκα ο κάθε μαθητής. Δυστυχώς δεν έχουμε ποσότητα υφάσματος για να ραφτούν οι μάσκες, και μας προβληματίζει ότι οι περισσότεροι έμποροι ράβουνε στο ίδιο εργοστάσιο φασόν, και έτσι υπάρχει αυτή τη στιγμή μια καθυστέρηση. Με το που παραλαμβάνουμε, την ίδια στιγμή στέλνουμε για παράδοση. Μέχρι πάντως την ερχόμενη Τετάρτη θα έχουν παραδώσει όλη την ποσότητα όλοι οι προμηθευτές.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop