Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Λ. Αβραμόπουλου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ24.08.2023 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το εκλογικό τους κέντρο εγκαινιάζουν ο υποψήφιος Δήμαρχου του Δήμου Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος και η «Δύναμη Ευθύνης» την ερχόμενη Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, μπαίνοντας έτσι στην τελική ευθεία για την εκλογική μάχη του Οκτωβρίου.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «Ο Δήμος Μετεώρων αλλάζει, η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με μια πόλη ανθρώπινη και λειτουργική, σύγχρονη και αποτελεσματική έρχεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο και τη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ». Σας προσκαλούμε σε αυτό το νέο ξεκίνημα την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ.. Εγκαινιάζουμε το εκλογικό μας κέντρο στην οδό Τρικάλων 82».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης