Δευτέρα 28.11.2022 | Εορτάζουν: Ειρήναρχος

Την Πέμπτη η συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ02.07.2018 | 4:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Πέμπτη, στις 12.00, θα ξεκινήσει τελικά στην Ολομέλεια της Βουλής, η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία που είχε ζητήσει εδώ και η ημέρες η ΝΔ.

Όπως έγινε γνωστό, θα προηγηθεί ενημέρωση, στην Ολομέλεια, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για τα αποτελέσματα της συμφωνίας της 21ης Ιουνίου.

Η αξιωματική αντιπολίτευση είχε καταθέσει αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία προκειμένου να «απολογηθεί» ο πρωθυπουργός για τα δεινά που έφερε στους πολίτες η συμφωνία για το χρέος.

Η ΝΔ έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να υπάρξει αντιπαράθεση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για την Οικονομία, προκειμένου – όπως υποστηρίζει –  να φέρουν στην επιφάνεια τα «γκρίζα» σημεία της συμφωνίας για το χρέος αλλά και να παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΝΔ  μέρος του προγράμματος του για τη μεταμνημονιακή εποχή της Ελλάδας.

Η ΝΔ από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας στο Eurogroup υποστήριξε ότι η ρύθμιση που εξασφάλισε η χώρα για το χρέος είναι χαμηλότερη των προσδοκιών που είχαν καλλιεργηθεί από την κυβέρνηση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης