Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Την προσοχή των συναδέλφων επισημαίνει το Δ.Σ. των ΕΒΕ

ΤΟΠΙΚΑ01.12.2023 | 5:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεδρίασε την Πέμπτη 30/11/2023 το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων και για ακόμα μία χρονιά συνιστά την προσοχή των συναδέλφων για τις μέρες των Χριστουγέννων για την καλύτερη αντιμετώπιση  των επισκεπτών, που θα φτάσουν στο νομό μας αυτές τις μέρες από όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τις εκδηλώσεις του Μύλου των Ξωτικών.

Όλοι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων, που έτσι και αλλιώς είναι άριστες, αλλά και στις τιμές και στη συμπεριφορά μας απέναντι  στους επισκέπτες, καθώς και στους Τρικαλινούς, και να μην το βλέπουμε σαν κάτι ευκαιριακό, δυσφημίζοντας έτσι την περιοχή μας.

Αυτές τις μέρες οφείλουμε όλοι μας, Δήμος – Αντιπεριφέρεια – Επαγγελματικοί φορείς – Εμπορικός Σύλλογος – Ξενοδόχοι της πόλης μας και του ορεινού όγκου, καθώς και όλες οι επιχειρήσεις του Νομού μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας.

Επίσης,  τα μέλη του Δ.Σ. τονίζουν ότι είναι επιτακτική ανάγκη για όλους μας να στηρίξουμε τις τοπικές μας επιχειρήσεις, γιατί όπως αναφέρουν και παραπάνω και καλές τιμές έχουμε και άριστη ποιότητα διαθέτουμε, γιατί  αφήνοντας και το τελευταίο ευρώ στην περιοχή μας μπαίνει ένα λιθαράκι στον τόπο μας και για εμάς και για τα παιδιά μας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης