Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τήρησε την θρησκευτική παράδοση ο Δήμαρχος Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ03.05.2024 | 3:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε ναούς χωριών του Δήμου Τρικκαίων επέλεξε να παρακολουθήσει τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς.

Από την Κυριακή των Βαΐων μετέβη σε χωριά και εκκλησιάστηκε, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέγονται στην περιφέρεια και με τους προέδρους των χωριών.
Συγκεκριμένα ο κ. Σακκάς μετέβη κατά σειρά στον  Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Παλαιοπύργου την Κυριακή των Βαΐων, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ριζώματος τη Μεγάλη Δευτέρα, στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Φωτάδας τη Μεγάλη Τρίτη, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης τη Μεγάλη Τετάρτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μεγαλοχωρίου για την Ακολουθία των Παθών και τη Σταύρωση, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων για την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και τον Εσπερινό της Αποκαθήλωσης.
Ο κ. Σακκάς συνομίλησε και με κατοίκους, ευχόμενος σε όλους και όλες Καλή Ανάσταση.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ο δήμαρχος παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου ενώ αργότερα μαζί με τους τοπικούς φορείς μετείχε στην Περιφορά και την συνάντηση των Επιταφίων στο κέντρο της πόλης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης