" /> Τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης επισκέφθηκε ο Θανάσης Λιούτας - Η ΕΡΕΥΝΑ
Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης επισκέφθηκε ο Θανάσης Λιούτας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ01.10.2020 | 5:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στις συναντήσεις του, με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας κ. Χρήστο Τρικάλη και με τη Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας, κα. Ελένη Ξυνοπούλου, ο Θανάσης Λιούτας ενημερώθηκε για την εξέλιξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε όλα τα σχολεία του Νομού Τρικάλων μέχρι και αυτή την στιγμή.

Στη συνάντηση του Τρικαλινού βουλευτή με τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σημειώθηκε ότι το Δημοτικό Σχολείο Γόμφων θα λειτουργεί φέτος ως εξαθέσιο (από πενταθέσιο που ήταν έως τώρα), εξέλιξη που σημειώθηκε μετά την παρέμβαση του ίδιου του βουλευτή.

Παράλληλα ο ίδιος ενημερώθηκε για την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στα σχολεία του Νομού μας σε σχέση με την πανδημική κρίση του Κορωνοϊού.

Ο Θανάσης Λιούτας συνεχάρη τους διευθυντές – όπως και όλους τους εργαζόμενους στις διευθύνσεις εκπαίδευσης -για το έργο τους πάνω στη διεξαγωγή της φετινής σχολικής χρονιάς, σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά.

Τέλος ο Τρικαλινός βουλευτής σημείωσε ότι είναι και θα είναι πάντα παρών και δίπλα στην εκπαιδευτική μας κοινότητα, στους καθηγητές και τους μαθητές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης