Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Το 1ο Φιλικό Τουρνουά Beach Volley στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ21.06.2018 | 7:59 πμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Τη διοργάνωση του 1ου Φιλικού Τουρνουά Beach Volley στα Τρίκαλα, στηρίζει ο Δήμος Τρικκαίων, έχοντας ήδη από το 2016 δημιουργήσει ειδικό χώρο στο πάρκο του Αη Γιώργη.

Δωρεάν συμμετοχή

Το τουρνουά  θα διεξαχθεί το διήμερο 4 και 5 Ιουλίου 2018, στο γήπεδο του πάρκου ενώ η  συμμετοχή είναι δωρεάν και  οι ομάδες μπορεί να είναι ανδρών, γυναικών και μεικτές.  Θα γίνουν αγώνες 2Χ2. Δηλώσεις συμμετοχής, όπως ανακοινώθηκε,  γίνονται τηλεφωνικώς στον αριθμό 6947803743 ενώ εμπνεύστριες της διοργάνωσης είναι οι αθλήτριες Beach Volley κ. Χρύσα Δεληλίγκα και Παρασκευή Θεοδοσίου, που τονίζουν ότι όραμα είναι «η ανάπτυξη του BEACH VOLLEY, ενός αθλήματος όχι και τόσο συμβατού με τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.  Αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο με την κατασκευή γηπέδου BEACH VOLLEY στο αθλητικό πάρκο Αγίου Γεωργίου από τον δήμο Τρικκαίων.  Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση του γηπέδου, συνεχίζουμε με την διοργάνωση του πρώτου φιλικού τουρνουά BEACH VOLLEY, στις 4 & 5 Ιουλίου πάντα, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων», σημειώνουν επίσης σύμφωνα με τη δημοτική αρχή. Παράλληλα,  καλούν τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές «να αγκαλιάσετε αυτό το υπέροχο άθλημα, είτε συμμετέχοντας στο τουρνουά, είτε ως θεατές», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης